Professionele baardtrimmer top 3. Voor de ultieme perfectie.

Een van de beste manieren om je baard en snor een nieuwe look te geven is het gebruiken van een professionele baardtrimmer. Constant gebruik van scheerschuim en een traditioneel scheermesje kan na verloop van tijd je huid irriteren. Sommige mannen geven de voorkeur aan het gevoel van nat scheren, de technologie van baardtrimmers is tegenwoordig zo verfijnd, dat je met een baardtrimmer hetzelfde effect bereikt.

Je vraagt je misschien af wat het verschil is tussen een gewone baardtrimmer en een professionele baardtrimmer. Dat is makkelijk uit te leggen: professionele baardtrimmers heb je de barbier waarschijnlijk wel eens zien gebruiken. Deze baardtrimmers zijn gewoonlijk kleiner dan de logge apparaten die voor thuisgebruik bedoeld zijn. Ze zijn dankzij slim design ook lichter en makkelijk in het gebruik.

>>>bekijk hier de nieuwste modellen >>>

Als je iets bijzonders met je baard wilt, bijvoorbeeld een specifiek model wilt scheren, dan heb je het juiste gereedschap nodig. Deze baardtrimmers zijn dan je beste keus. Wat ook de reden is dat je een professionele baardtrimmer wilt kopen, dit zijn de drie beste opties.

Remington HC5350 baardtrimmer

Remington HC5350 professionele baardtrimmer
klik om te vergroten

Remington is een populaire naam in de wereld van professionele baardtrimmers. De HC5350 is een van de beste professionele modellen op de markt. Dit product loopt 40 minuten op een volle accu. Een LED indicator geeft aan wanneer de baardtrimmer oplaadt. Het apparaat is uitgerust met een ergonomische grip, waardoor het makkelijker te gebruiken is als je handen nat zijn, ook als je kleinere handen hebt.

Een van de beste features van deze trimmer is het gemak waarmee je het ding schoonmaakt. Het grootste probleem dat mannen vaak hebben met baardtrimmers is dat het meestal lastig schoon te maken is. Met de HC5350 is dat verleden tijd: je kunt de baardtrimmer simpelweg onder de kraan houden om haartjes tussen de mesjes vandaan te spoelen. (meer info & prijzen vind je hier)

Andis T-Outliner Trimmer

De Andis is de perfecte baardtrimmer voor mannen die liever geen bossige baard hebben. Ideaal wanneer je een frisse look wilt hebben.

De baardtrimmer is klein en gemaakt om droog mee te trimmen. Het houdt makkelijk vast, en heeft een razendsnel motortje, waardoor je er zeker van kunt zijn dat het apparaat je haar afsnijdt in plaats van uit je huid trekt.

De Andis T-Outliner scheert dichter op je huid dan elke andere baardtrimmer en is zelfs geschikt voor de gevoeligste huid. Deze baardtrimmer kun je niet draadloos gebruiken, maar het heeft een lang snoer, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt bij het trimmen – en bij het vinden van een stopcontact.

Wahl Pro Clip 2000 baardtrimmer

Wahl Tondeuse Pro Clip 2000 professionele baardtrimmer
klik om te vergroten

Wahl is een populair merk onder barbiers en de pro clip 2000 is een van de beste scheergereedschappen die er te vinden zijn. Het maakt niet uit of je een professionele barbier wilt zijn of alleen geïnteresseerd bent in het bijwerken van je eigen baard: dit apparaat is zeer professioneel in elkaar gezet. Het zal niet meevallen een man te vinden die niet tevreden was met deze trimmer.

Deze Wahl trimmer is een van de krachtigste op de markt en zal niet verstopt raken door dikkere haartjes zoals met andere trimmers gebeurt. De prijs van de pro clip 2000 is een ander pluspunt: je krijgt professionele kwaliteit voor de prijs van een reguliere trimmer. Aan de grip van de pro clip 2000 moet je misschien even wennen, maar als je er eenmaal aan gewend bent, kun je jezelf elke look geven die je maar wilt. (bekijk prijzen en info)

Conclusie

Een professionele baardtrimmer voor eigen gebruik is niet voor iedereen weggelegd. Maar als je er een koopt, ben je verzekerd van een product dat jarenlang meegaat en bij iedere trimbeurt weer topkwaliteit levert. Een professioneel trimapparaat kun je niet alleen voor jezelf gebruiken, maar komt ook van pas als je van trimmen je beroep wilt maken. De baardtrimmers van Remington, Andis en Wahl behoren tot de beste op de markt en zijn hun geld dubbel en dwars waard.

>>>bekijk hier de nieuwste modellen >>>

Ben je op zoek naar een niet professioneel model. Bekijk dan zeker onze beste baardtrimmer top 10.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *