Een goede baardtrimmer nodig voor je nieuwe uiterlijk? Onze top 3

Ondanks dat er tegenwoordig talloze mannen zijn die hun baard laten groeien alsof ze meespelen in ZZ top, staat het fatsoenlijk bijhouden van hun baard waarschijnlijk niet aan de top van hun to-do lijst. Vooral wanneer deze rage langzaam begint te vervagen en je besluit iets aan je baard te doen, wil je er voor zorgen dat je een goede baardtrimmer hebt en liefst verstelbaar is, vooral voor die eerste scheerbeurt. Met deze trimmers kan je je baard zo kort trimmen als je wilt, zo kan je voor een langzame verandering gaan.

Het grootste verschil tussen een verstelbare baardtrimmer en een traditioneel elektrisch scheerapparaat die je misschien je vader vroeger hebt zien gebruiken is simpel. Je vaders trimmer had twee scheeropties, verstelbare baardtrimmers hebben meestal tenminste vier lengteopties, dit kan zelfs oplopen tot 20 voor sommige merken. Sommige van deze apparaten worden geleverd met afneembare opzetstukken die je in staat maakt om je eigen maat te kiezen, terwijl andere luxere modellen geleverd worden met vooraf geïnstalleerde opzetstukken.

Vergelijk goed de prijzen bij bol en coolblue.

Er zijn tientallen verstelbare baardtrimmers op de markt, maar welke zijn de beste?

 1. Philips Norelco QT4050
 2. Remington HC5550 Accelerator
 3. Wahl Trimmer All-in-one
 • Philips QT4050 baardtrimmer
  Philips QT4070 Vacuum goede baardtrimmer
  klik om te vergroten

  De Philips QT4050 baardtrimmer heeft een geïntegreerd stofzuigsysteem waar je vrouw blij van wordt. Bij de normale baardtrimmers vliegt het haar over de wastafel, maar dit model zal alle overtollige haren opzuigen en het in een reservoir opslaan, zodat je badkamer schoon blijft en je vrouw gelukkig blijft. Er zijn 18 lengtes die je kan kiezen, variërend van 1mm tot 18 mm.De Philips QT4050 heeft onderhoudsvrije messen die niet gesmeerd hoeven worden, waardoor het één apparaat in het wastafelmeubel minder is waar je onderhoud aan moet plegen. Deze trimmer heeft een van de beste soorten batterijen, het heeft namelijk een lithium-ion batterij die er voor zorgt dat het apparaat wel 50 minuten per keer meegaat, en slechts acht uur hoeft op te laden. (bekijk hier prijzen & ratings)

 • Remington HC5550 Accelerator

  goede baardtrimmer Remington HC5550
  klik om te vergroten

  Een van de best verkochte elektronische baardtrimmers is de Remington HC5550. Deze verstelbare baardtrimmer heeft twee afneembare kammen die gemakkelijk kunnen omschakelen tussen de 15 lengte instellingen. Er wordt een stoppelopzetstuk meegeleverd waardoor je de perfecte stoppels kan krijgen wanneer je maar wil. De Remington HC5550 baardtrimmer is gemaakt van titanium gecoate bladen die langer meegaan dan de traditionele roestvrijstalen bladen.Het apparaat heeft een klik & was functie waardoor je de machine onder stromend water kan laten draaien om zo alle haren weg te krijgen. Bij de meeste baardtrimmers moet je veel moeite doen om al het haar rond de motor weg te krijgen. Een negatief aspect van het gebruik van een elektronische baardtrimmer is dat mannen het vaak moeilijk vinden om het apparaat te gebruiken terwijl het nat is. De rubberen grip op de Remington HC5550 maakt het eenvoudig om het apparaat vast te houden, ongeacht de omstandigheden (bekijk hier prijzen en info).

 • Wahl Trimmer All-in-one
  goede baardtrimmer Wahl Lithium Ion
  klik om te vergroten

  Een ding waar Wahl om bekend staat is het aan hun klanten verstrekken van producten van hoge kwaliteit met veel accessoires om het product te verbeteren. Met deze alles-in-een Wahl trimmer set krijg je alles wat je nodig hebt om gladgeschoren te zijn of om je jason statham-achtige baard te behouden. Een van de beste eigenschappen van deze trimmer is dat het apparaat snel oplaadt. In slechts vijf minuten kan het apparaat voldoende opgeladen zijn om er voor te zorgen dat je je ’s ochtends kan scheren. Als jij iemand bent die lang de tijd nodig heeft om wakker te worden en je klaar te maken voor de dag. Dan kan je de trimmer alvast laten opladen wanneer je wakker wordt, een uur later zal hij volledig opgeladen zijn. Deze trimmer wordt geleverd met vier verschillende koppen of bladen die gemakkelijk veranderd kunnen worden, afhankelijk van je stemming. Als je je sikje moet perfectioneren, is er een kop voor. Er zijn ook koppen voor trimmen, scheren en knippen. Samen maken deze koppen is elke scheerbeurt een eitje (bekijk hier prijzen & ratings). 

Conclusie goede baardtrimmer?

Dertig jaar geleden werden baardtrimmers op maar één enkele manier gemaakt. Ze werden gemaakt om je baard bij te werken zonder dat er veel aandacht besteed werd aan glad scheren. Tegenwoordig zijn dingen veranderd en de trimmers van Philips, Remington en Wahl bieden gebruikers een goed resultaat, elke keer weer. Dit kan omdat je elke trimmer kunt personaliseren om de exacte behoefte te bevredigen en het uiterlijk te krijgen die je voor ogen had. Als je je gezichtsbeharing eens in de zoveel tijd wilt veranderen, zijn deze drie verstelbare baardtrimmers de ideale apparaten om te gebruiken.

 

Op zoek naar een goede baardtrimmer?
Vergelijk goed de prijzen bij bol en coolblue.

 

2 gedachten over “Een goede baardtrimmer nodig voor je nieuwe uiterlijk? Onze top 3”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *