Baardtrimmer kopen? Lees deze ultieme tips.

Een belangrijke zorg voor miljoenen mannen over de hele wereld is de noodzaak om een goed verzorgde baard te hebben. Sollicitatiegesprekken, afspraakjes, ouderavonden en andere evenementen kunnen verstoord worden als men er niet in slaagt om zijn baard naar behoren te verzorgen. Hoewel het voor hockey spelers geen bezwaar is als ze hun baarden laten groeien tijdens hun seizoen, kan dat niet gezegd worden over de gemiddelde man.

>>> bekijk onze baardtrimmer TOP 10 >>>

Een wilde en gek uitgroeiende baard, zou kunnen klinken als iets dat zeer leuk is, maar als je een professionele uitstraling wilt, dan is het niet de bedoeling dat je baard je er doet uitzien alsof je net wakker geworden bent onder een brug of onder een kartonnen doos. Het gebruiken van een baardtrimmer is de beste en de gemakkelijkste manier om er zeker van te zijn dat je baard er je niet doet uitzien alsof je in de ZZ Top thuishoort.

Dus je gaat een baardtrimmer kopen?  Weet dat baardtrimmers verschillen van het bedrijf dat ze op de markt brengt. Naast het feit of de hulpstukken ingebouwd zijn of dat je ze op de scheerkop moet klikken, blijft het belangrijkste aspect van een baardtrimmer de mogelijkheid om je gezichtshaar te verzorgen in de stijl die je verkiest. Zonder dat je daarvoor een beroep moet doen op een barbier.

Sommige baardtrimmers zijn omvangrijk en hoekig terwijl andere trimmers koppen hebben die in drie dimensies pivoteren waardoor de kans verkleint dat je huid geïrriteerd geraakt. Sommige bevatten smeerolie die met een druk op een knop op je huid aangebracht wordt terwijl anderen beter droog werken. Sommige werken in de douche en met sommige kan je ook het haar in je neus en je oren trimmen.

Met een zo grote variëteit aan baardtrimmers, is het moeilijk om precies te weten welke de beste voor jou is. Elk bedrijf heeft zijn eigen stijl voor zijn baardtrimmers en ze hebben elk hun voor- en nadelen. Proberen te bepalen welke de beste trimmer is, kan voor sommigen echt moeilijk zijn. Op welke eigenschappen moet je letten en van welke extra’s moet je hopen dat ze meegeleverd worden?

>>> Klik hier voor prijzen & ratings >>>

Waar moet je zeker op letten?

Levensduur van de batterij

baardtrimmer kopen Philips QT4070 led schermEen belangrijk aspect van een elektronische baardtrimmer is de tijd die nodig is om hem op te laden en hoe lang het duurt voor hij terug moet opgeladen worden. Dit is vooral belangrijk als je je vergat te scheren en je om 9:00 een belangrijke vergadering hebt.

Het is gebruikelijk dat, terwijl je het huis uit rent, je naar je trimmer grijpt, enkel om te ontdekken dat hij niet meer opgeladen is. Terwijl je dus al laat bent, ren je terug naar binnen om je lader op te halen, maar ondertussen kom je nog later aan op je vergadering. Voor sommige trimmers kan het tot 12 uur duren voor ze opgeladen zijn, je kunt dus beter bij de supermarkt stoppen om een wegwerp scheermes te halen als je je baard nog in orde wilt brengen voor je vergadering. Sommige van de top trimmers hebben slechts één uur nodig om volledig opgeladen te worden en soms hebben ze zelfs een snelle oplaad optie, wat betekent dat je genoeg stroom zult hebben om je baard nog voor je vergadering te verzorgen.

Hulpstukken

hulpstukken baardtrimmer kopenIn onze huidige wereld behoort het hebben van een baard tot de moderne look. Terwijl sommige mensen, zoals de sterren van “Duck Dynasty” wilde en gekke baarden hebben, behoort dat voor normale mensen niet tot de mogelijkheden. Als je een van die mensen bent die altijd wel enig gezichtshaar gehad heeft, dan kan de gedachte om het helemaal af te scheren met een baardtrimmer een nachtmerrie zijn. Dat is de reden waarom je moet uitkijken naar de beste baardtrimmer die ook nog hulpstukken heeft. De meeste baardtrimmers hebben hulpstukken die op de kop van het scheerapparaat kunnen geplaatst worden, terwijl, bij de nieuwere modellen, de trimmers ingebouwd zijn aan de onderkant van het apparaat. Om je keuze te maken gebruik hiervoor onze baardtrimmer top 10.

Hulpstukken zijn belangrijk om je look op een degelijke manier te onderhouden. Je wil uitkijken naar een baartrimmer die geleverd wordt met verschillende hulpstukken. Je wil een trimmer met hulpstukken die gemakkelijk te bevestigen en te gebruiken zijn en die zonder problemen aan het apparaat kunnen geconnecteerd worden. Je wilt ook graag een trimmer die een hulpstuk heeft om je wenkbrauwen en de haren in je neus en je oren te trimmen. Dit hulpstuk, dat speciaal bedoeld is voor oudere mannen, maakt het proces van wilde en gekke baarden zoveel eenvoudiger. Het belangrijkste doel van de trimmerhulpstukken is echter om je toe te laten om je baard te verzorgen in het comfort van je badkamer, hotelkamer of wagen.

Bewegende kop

trimmer kopen kopstukVeel van de modellen die je misschien in het verleden gebruikt hebt, hebben een vaste kop boven op het apparaat. Apparaten met dit soort koppen werken nog altijd efficiënt, maar afhankelijk van je huidtype, kan deze werkwijze aanleiding geven tot onaangename en pijnlijke irritaties. De enige manier om dit te vermijden is door een trimmer te gebruiken met een bewegende kop.

De nieuwe modellen van Philips en Braun hebben bewegende koppen die de kans op huidirritaties beperken terwijl ze ook korter en nauwkeuriger scheren dan gelijk welke oudere trimmer. In het geval van deze Philips BodyGroom trimmers die we later zullen evalueren, krijg je een trimmer met een kop die in 3-D kan bewegen en met “pre-trimmers” kan je aan elke kant van de kop bijstellen die je toelaten om de gewenste scheerbeurt te bekomen terwijl je slechts één keer over dezelfde plaats gaat.

Omvang/Gemak bij het reizen

Als zakenman ben je je bewust van het belang van een goed scheerapparaat. Terwijl veel mannen zich comfortabeler voelen als ze hun Gillette scheermesjes en scheerzeep meenemen, is het soms toch veel eenvoudiger als je een elektronische baardtrimmer mee op reis kunt nemen. Voor de meeste elektronische baardtrimmers zal je iets meer ruimte in je bagage nodig hebben. Maar sommige zijn klein, licht en efficiënt zodat ze je het heel wat gemakkelijker maken.

Sommige van de oudere modellen van baardtrimmers waren hoekig, ongeveer zoals de professionele tondeuses die door kappers gebruikt worden. Hoewel deze apparaten goed werken, kunnen ze toch moeilijk te hanteren zijn voor het trimmen van je eigen gezichtshaar. Dit zijn omvangrijke producten die ook heel wat plaats innemen in je reiskoffer, maar zoals de technologie er op andere vlakken op vooruit gegaan is, is dit ook gebeurd op het gebied van de baardtrimmers. De apparaten zijn kleiner geworden en ze vragen minder onderhoud dan de oudere apparaten. En vermits je geen scheermes en scheerzeep meer moet meenemen hoef je er jou geen zorgen meer over te maken dat je bus scheerzeep zou ontploffen of opengaan in je bagage waardoor je kleding herschapen zou worden in een puinhoop.

>>> Klik hier voor prijzen & ratings >>>

Jouw beurt

Een baardtrimmer kopen zou voor jou, na het lezen van deze tips, geen al te grote taak mogen zijn. Het is iets wat je nodig hebt zeker als je een speciale baard hebt, maar maak je geen zorgen, volg gewoon dit advies en kies het apparaat dat voor jou het best geschikt is.

Beste Baardtrimmer
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken