Beste neustrimmer kopen TOP 10

neushaartrimmer wall

Voor vele mannen is het trimmen van hun neushaar een belangrijk proces. Of je die haren nu nog maar net hebt opgemerkt of al jaren de strijd met ze aanging; je vraagt je vast af welke neustrimmer het beste is.

Het is vrij natuurlijk dat er zichtbare haren uit je neus en oren beginnen groeien, vooral als je ouder dan 30 bent. Maak je vooral niet te veel zorgen, een goede trimmer verhelpt dit gauw.

Op basis van onderzoek stelden we een lijst samen met de 10 beste neustrimmers.

RankingNeustrimmer
1Philips NT5180
2Remington NE3750
3Panasonic ER-GN30
4Philips NT3160
5Wahl Triple Head
6Moser Easy Groom
7Braun EN10
8Remington NE3150
9Panasonic ER 412
10Wahl Homepro Hygienic

 

Wat is een Neustrimmer?

neustrimmer kopen tipsNeustrimmers zijn apparaatjes om overtollig neushaar te verwijderen, zonder ze uit te trekken.

Ze werken op batterijen of manueel (De Groom Mate is een interessant voorbeeld van zo’n model zonder batterijen) en hebben kleine bladen die je neushaar bijsnijden.

Er zijn vele opties, maar het hangt van persoon tot persoon af. Lees er vooral reviews van gebruikers op na.

Uiteraard wil je een trimmer die niet aan de haren trekt, aangezien dit erg pijnlijk kan zijn.

Tips bij het kopen?

Tips wanneer je een neushaartrimmer kopen gaat, lees je hier >

Overzicht van de Beste Neushaartrimmers

Hoewel er veel keuze is volgt hier toch een lijst met de beste opties, op basis van bedrijfsinformatie, reviews, ratings, en productbeschrijvingen.

Misschien vind je wel meer dan één trimmer die bij je past, dus uiteindelijk is de keuze nog steeds aan jou.

1. Philips NT9130 D-Finer Precisie Trimmer

beste neustrimmer Philips NT9130 D

klik om te vergroten

Dit Philips-model is eerder een alles-in-één-precisietrimmer. Zijn doel is die plaatsen te bereiken zijn waar je maar moeilijk bij kan. Je zal je neus- en oorhaar, en zelfs je wenkbrauwen kunnen bijwerken. Niet alleen is er een opzetstukje voor een kammetje, ook kan je je baard hiermee bijwerken.

De NT9130 wordt geleverd met een handige opbergdoos met meerdere opzetstukjes. Alles wordt aangedreven door één AA-batterij.

Dit merk garandeert “niet te zullen trekken” – en dat geloven we best aangezien enkel 6 reviews één ster kregen, meer dan 100 scoorden 5 sterren. (Van 153 reviews)

Over het algemeen is dit een apparaat dat doet wat het moet (Je neushaar bijknippen), en ook de opzetstukjes werken meer dan prima. Je zou denken dat er wat impact verloren gaat aan die afneembare stukjes, maar de kwaliteit neemt niet af en overstijgt dat detail.

2. Panasonic ER-GN30-K Vortex Neus- en Gezichtshaar Trimmer Nat/Droog

Panasonic ER-GN30-K neustrimmer kopen

klik om te vergroten

Op dit moment is dit het topproduct in de categorie trimmers en tondeuses op Bol.com.  Bij amazon kreeg de trimmer reviews van meer dan 1500 tevreden eigenaars (Ongeveer 1000 gaven 5 sterren). Deze ratings en reviews spreken voor zich wanneer het draait om kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Het Vortex-systeem waar naar verwezen wordt in de naam is in feite een schoonmaaksysteem, ontwikkeld om je trimmer langer schoon en hygiënisch te houden. Plaats de trimmer in wat water en het water wordt langs de zijkanten in de trimmer gezogen, door de kop, om er langs boven weer uit te komen.

De dubbelzijdige bladen zorgen voor een extreem scherp en schoon resultaat, zonder trekken. De AA-batterij zorgt ervoor dat je het apparaat zo’n anderhalf uur kan gebruiken, wat eindeloos is als je je bedenkt hoe lang het duurt je neushaar te verwijderen. Er zit een borsteltje bij (Al snap ik niet goed waarom; één van de basiseigenschappen is het Vortex-systeem), en een kapje voor over de kop, zodat het blad scherp en onbeschadigd blijft tijdens het reizen of in de kast.

Hadden we trouwens al gezegd dat dit product zo’n 1000 5-sterren-reviews scoorde? Dit is waarschijnlijk de nummer één als je een neushaartrimmer zoekt. En het is slechts de op-één-na goedkoopste op deze lijst!
Klik hier voor de beste online prijs & gebruikerreviews.

3. Panasonic ER412K Vacuüm Oor-, Neus-, Gezichtshaar-trimmer

Panasonic-ER-412 neustrimmer

klik om te vergroten

De kracht van de ER412K schuilt erin dat het is uitgerust met een mini-zuigsysteem, voor weinig tot geen troep met haartjes. De meeste apparaatjes verwijderen niet al het haar, waardoor het je kan doen niezen wanneer je inademt, of erger; het kan uit je neus vallen tijdens het praten of die meeting – Kortom, je maakt je de hele dag zorgen om haar dat al dan niet uit je neus kan vallen.

De zuigfunctie neemt het haar met zich mee tijdens het gebruik en zorgt ervoor dat niets in je neus achter blijft – of in de badkamer.

Zoals de G30 hierboven vermeld heeft het een dubbelzijdig blad. Dit snijdt beter dan normale bladen en ze worden bediend met één AA-batterij.

Dit model is, zoals de meeste, alles-in-één in plaats van alleen een neustrimmer. Zo kan je ook je oren en zelfs wat gezichtshaar bijtrimmen.

Je krijgt er ook nog eens een doos bij om het apparaat in te bewaren wanneer je het niet gebruikt.

Hoewel dit één van de duurdere modellen in de lijst is, de Panasonic Vacuüm Trimmer biedt uitzonderlijke kwaliteit voor zijn geld, en heeft vele tevreden gebruikers.
Klik hier voor de beste prijs op internet & gebruikerreviews.

4. Groom Mate Platinum XL Neus-en Oortrimmer

Groom Mate Platinum XL beste neustrimmer kopen

klik om te vergroten

De Groom Mate is volledig anders dan de anderen. Dit apparaat werkt zonder batterijen. Laten we bovenaan beginnen: Groom Mate maakt al trimmers sinds 1991, en deze worden vervaardigd in de Verenigde Staten. Ze verkochten wereldwijd 3 miljoen modellen, dit bedrijf heeft dus ruimschoots ervaring in het maken van kwaliteitsproducten.

Groom Mate is trots op het feit dat hun trimmers geen batterijen nodig hebben, dat is deel van hun milieubeleid, aldus Groom Mate. Dit zorgt er niet enkel voor dat de afvalberg kleiner blijft, ook zijn er zo minder delen die kunnen falen of breken – Erg goed voor de kwaliteit.

En over kwaliteit gesproken; Deze trimmers werden vervaardigd uit 100% roestvrij staal, met levenslange garantie. Ze beschikken over een gepatenteerd systeem, ontworpen om nooit aan de haren te trekken en makkelijk in gebruik. Draai gewoon aan de onderkant van het apparaat wanneer je het in je neus stopt – Tot al het overtollig neushaar verdwenen is.

Dus een hele andere maar hoge kwaliteit, een neustrimmer die op zichzelf een aparte klasse is. Hoewel dit een duurder model is vind je het meestal voor minder dan €15 op Amazon.

 Bekijk hier onze neushaartrimmer TOP 10 >>>

Op zoek naar iets anders? Lees ook:

Beste Baardtrimmer
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken