De ideale snortrimmer vinden start hier.

Gezichtshaar is gebruikelijk bij mannen en de meeste mannen geven er de voorkeur aan om hun baard en snor te trimmen volgens de nieuwste stijlen en trends in de samenleving. Het vinden van een goede, betrouwbare snortrimmer is van het grootste belang voor de meeste mensen wanneer ze beslissen om hun snor te gaan trimmen. Vroeger waren het scheermes of de barbier de enige alternatieven. Maar nu zijn er zoveel goede baardtrimmers op de markt, en je moet nu te weten komen welke je moet kiezen als je een betrouwbare en handige trimmer wilt kopen om je baard en snor te trimmen. In dit artikel gaan we 2 van de beste snortrimmers die vandaag op de markt zijn,  bespreken.

Babyliss Super-X Metal 15 in 1 MT991E – multitrimmer

Braun Precisie Trimmer PT5010

Philips Norelco QT4050

philips QT4050 snortrimmer
klik om te vergroten

Onze eerste keuze is de Philips Norelco QT4050 Vacuüm Trimmer. Het geïntegreerde vacuüm systeem, dat nieuw is voor dit merk, zal direct het gezichtshaar vastgrijpen en afsnijden. Het helpt ook om je baard en snor te trimmen zonder een puinhoop achter te laten. Het mes contour volgt een kam voor een nauwkeurige en gelijkmatige trim. De messen zijn scherp en onderhoudsvrij en ze moeten niet gesmeerd worden met olie. Deze trimmer heeft 18 veilige lengte instellingen, te beginnen van 01mm tot 18mm. Het vacuüm dat zich onder de handgreep bevindt, zuigt het haar op als het afgesneden wordt.
Vergelijk goed de prijzen van dit prachtige apparaat bij Bol.com & Coolblue.

Braun Cruzer-6 Scheerapparaat

Braun Cruzer 6 baardtrimmer beard & head
klik om te vergroten

De tweede is het Braun Cruzer-6 Scheerapparaat. Deze trimmer heeft 4 verschillende lengte instellingen van 1,2mm tot 6mm, met een aanpasbare trimkam. Nauwkeurige stijl-lijnen en randen kunnen gerealiseerd worden met deze wendbare styling trimmer  met 2 breedtes. Het is de ultieme alles-in-een styler, trimmer en scheerapparaat van Braun. Hij heeft een performante droge scheerder met een extra brede kop. Met één uur opladen, heb je 30 minuten tijd om te scheren en te trimmen, wat zonder probleem haalbaar is. De batterij zou 40 minuten gebruik garanderen met een oplading van één uur.
Deze snortrimmer kan je vinden bij Bol.com & Coolblue.

Conclusie

De bovenstaande zijn enkele van de beste snortrimmers die momenteel op de markt zijn. Ze zijn allemaal beschikbaar bij Bol.com en ze worden aan huis geleverd. De betrouwbaarheid van Bol.com zal je helpen om ontspannen en met een gerust gemoed uit te kijken naar de levering van het product dat je bij hen bestelde. Het trimmen van je baard en je snor zal niet langer een probleem zijn als je een van de bovenstaande producten bestelt.

>>> Bekijk ook onze baardtrimmer TOP 10 >>>

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteBaardtrimmer.nl
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken