Beste tondeuse kopen? Onze TOP 3

Goedkope Goede Tondeuse kopen

De Beste Tondeuses voor Weinig Geld
Maak haar trimmen gemakkelijk met onze TOP 3

Of je nu een professionele kapper wil worden of gewoon wat geld wil besparen door je eigen haar bij te werken, de beste tondeuse kopen kan die taak voor je verlichten. Er zijn honderden tondeuses op de markt, je zou dus wat overwelmd kunnen raken door het gigantische aanbod.

Er zijn vele factoren om op te letten wanneer je een tondeuse koopt, en deze zijn niet altijd relevant voor beginners. Hieronder vind je de belangrijkste dingen om rekening mee te houden wanneer je op zoek gaat naar een tondeuse. Alle tondeuses worden uitgebreid besproken, en we bekijken ook de top-3 op dit moment. De tondeuses in dit artikel mogen dan wat duur zijn, ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn extreem professioneel, ook worden ze gebruikt in kapperszaken over de hele wereld.

  1. Philips HC9450
  2. Wahl Lithium Ion clipper
  3. Babyliss for men pro 

Onderaan lees je de reviews van enkele goeie tondeuses.

Soort Messen

Dit is één van die dingen die over de loop der jaren enorm belangrijk zijn geworden. Vroeger, jaren geleden, werden alle tondeuses op dezelfde manier gemaakt. Producten van 20 jaar geleden zijn traditioneel gezien beter ontworpen dan de apparaatjes van tegenwoordig. Dat gezegd zijnde, vandaag de dag moet men meer rekening houden met gemak en gebruiksvriendelijkheid. Het is al moeilijk genoeg een gaatje te vinden in de dag om voor jezelf te zorgen, het laatste wat wij kerels willen doen is de bladen olieën en onderhouden. De moderne man wil bladen die zelfscherpend, -olieënd en gemaakt zijn om lang mee te gaan (roestvrij staal)

Vandaag de dag zijn de meeste tondeuses gemaakt met roestvrij staal om langer mee te gaan. De tondeuses die met dit soort bladen zijn uitgerust zijn ontwikkeld om lang mee te gaan, maar dit kan afhangen van hoe vaak ze gebruikt worden en het soort haar waar je ze voor gebruikt.  Indien je de tondeuse enkel voor je eigen haar gebruikt gaat die normaal wel enkele jaren mee, maar als je van plan bent ze in een kapperszaak te gebruiken, meermaals per dag, zouden ze wel eens sneller stuk kunnen gaan. Zelfs in dat laatste geval zijn ze de investering meer dan waard.

Batterij of Kabel

Een trimmer met of zonder kabel en een goede batterijduur zijn waarschijnlijk de belangrijkste eigenschappen bij het kiezen, wanneer je een tondeuse kopen gaat. Als je op zoek bent naar een trimmer voor dagelijks gebruik vermijd je best die met een kabel. Maar als je er één zoekt voor professioneel gebruik zijn die met kabel het beste geschikt.

Voor eigen gebruik vermijd je best tondeuses met een kabel. De meeste toestellen op de markt hebben een kabel, er zijn slechts weinig kwaliteitsvolle modellen zonder kabel.

Voor professioneel gebruik is het niet ongewoon een kabel te gebruiken, dus dat zou in een kapperszaak de meest logische optie lijken. Hoe meer knipbeurten de tondeuse op een dag moet ondergaan, des te minder zorgen je je wil maken over de batterij. Een kabel is dan de perfecte oplossing

Extra’s

Of je de tondeuse nu enkel voor jezelf of in een kapperszaak gebruikt, het is vrij moeilijk er goed uit te zien met enkel een tondeuse. Je hebt alle opzetstukken, borstels, olietubes en instructies nodig om de look te bereiken die je wil. Daarom is het van belang ook even stil te staan bij het aantal opzetstukken er bij het toetsel geleverd worden.Een van de beste modellen die we zullen bespreken is een 6-delige set, die je alles biedt wat je nodig hebt om te beginnen. Je wil een toestel met minstens 8 verschillende modi, waarmee je je haar van een halve tot 2,5 centimeter bij kan knippen .

Gemakkelijk in gebruik

Het hangt er natuurlijk van af wat je comfortabel en gemakkelijk vindt en wat niet. Voor vele mensen is het enorm belangrijk een draagtas bij het toestel te krijgen. Hoewel de meeste kappers al een tas hebben om al hun benodigdheden in op te bergen is het wel belangrijk dat je de tondeuse apart kan opbergen, samen met alle onderdeeltjes en accessoires. Het laatste wat je wil doen is een 25-delige set kopen en alle onderdelen en borsteltjes in een grote tas verliezen.

Gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk aspect wanneer je een tondeuse koopt. Een tondeuse set met een 10-tal opzetstukken is geweldig, maar het kan problemen geven wanneer de tondeuse en die onderdelen niet compatibel zijn. Het meest beschamende tijdens een knipbeurt in je kapperszaak is dat je opzetstukjes vast komen te zitten. Zelfs onervaren gebruikers weten dat het product voor hun hoofdhaar deze hoge standaards niet haalt.

De Beste Tondeuse voor Mannen TOP 3

Nu je weet waar je op moet letten, welke zijn de 3 beste tondeuses beschikbaar? Van Oster tot Wahl tot Andis; allemaal komen ze met sublieme functies, accessoires en meer. Voor een ideale knipbeurt.

3. Philips Hairclipper 7000 HC7450

Philips Hairclipper 7000 HC7450

klik om te vergroten

De Philips Hairclipper 7000 HC7450 is een 6-delige set, met alle functies en accessoires meegeleverd om die te onderhouden. Deze set is één van de beste op de markt en iedere cent waard van de verkoopprijs (Ongeveer €55 ) Een van de redenen dat dit product zich aan de top bevindt is de kracht.

Dit model heeft een motor die viermaal krachtiger is dan de meeste van zijn soortgenoten.  Deze tondeuse weegt weinig en is gemakkelijk te hanteren – zelfs nat – dankzij een krachtige pivotmotor. Het beschikt ook over een verstelbaar stalen blad, wat het apparaat geschikt maakt voor iedere haarstijl. De Philips HC7450 tondeuse vormt het beste werktuig om je gezichtshaar bij te werken, alsook de lijnen die je in je ringbaard, bakkebaarden en neklijn kan scheren.

De Philips HC7450 set is perfect dagelijks gebruik, ideaal om je baar, snor, bakkebaarden bij te werken, of zelfs je hoofdhaar. Deze 6-delige set bevat een tondeuse en een trimmer, beiden ontwikkeld om lang mee te gaan zonder te falen. De opzetstukken zijn genummerd, wat het gemakkelijker maakt om te herinneren welke geschikt zijn voor welk haartype. Ze zijn ook afgerond, dit maakt ze veiliger voor het hoofd.

Een ander aspect van deze set dat hem de moeite waard maakt is de opbergtas. Alle opzetstukken, kammetjes en trimmers kunnen netjes opgeborgen, vervoerd en bewaard worden, zonder ze te beschadigen. De kap, berschermde bladen en vele andere accessoires zijn inbegrepen.
Vergelijk goed de prijzen op Bol.com & Coolblue

 

2. Wahl Pro Clip 2000 WA8262 tondeuse

Wahl Pro Clip 2000 WA8262 tondeuse

klik om te vergroten

De Wahl Pro Clip 2000 WA8262 tondeuse wordt verkocht voor ongeveer €60 en is een handig hulpmiddel in iedere kapperszaak, alsook voor eigen gebruik. Dit toestel weegt erg weinig maar is uitgerust met een krachtige V5000-motor, ontworpen om zelfs de dikste haren te knippen. Deze set mag dan kleiner zijn dan de Andis, hij wordt geleverd met 4 opzetstukken met kleurcode. Zo kan je het kleurenspel spelen met kinderen die in de kappersstoel zitten. Je krijgt ook een borsteltje, kam, olie, en alle nodige instructies om je nieuwe tondeuse te gebruiken.

De bladen op dit toestel zijn de sterkte van de Wahl Pro Clip 2000 WA8262. Ze zijn ontwikkeld om door ieder haartype te kunnen snijden. Aangezien dit een professionele tondeuse is kan je dit toestel enkel met de kabel gebruiken, wat lastig kan zijn voor eigen gebruik. Desondanks is het een erg lange kabel, wat je toestaat het toestel op een grote afstand van de stekker te gebruiken, zoals wanneer je andere mensen hun haar bijknipt.

Vele mannen lijken afgeschrikt door de prijs, maar dit toestel is iedere cent waard. De kracht van deze motor en de accessoires die meegeleverd worden maken dit een geweldig product.
Klik hier voor meer informatie, prijzen & gebruikerreviews.
Vergelijk goed de prijzen bij Bol.com & Coolblue.

1. Remington Tondeuse HC5950 Touch Control

Remington HC5950 Touch Control

klik om te vergroten

De Remington Tondeuse HC5950 Touch Control is geweldig om vele redenen, onder andere hoe stil hij is ten opzichte van de anderen. Wanneer je haar geknipt wordt, of het nu bij de kapper is of in het comfort van je eigen huis, een hekel punt blijft dat lawaai van de machines. Met dit apparaat is er geen kabaal. Ondanks de stilte is dit apparaat uitgerust met een krachtige motor die alle haartypes aan kan. Deze set mag dan minder accessoires hebben dan de andere modellen in deze gids, je krijgt er nog steeds 2 opzetstukken, beveiliging, olie en en borsteltje bij.

De Remington Tondeuse HC5950 wordt verkocht voor meer dan €75, wat potentiële klanten zou kunnen afschrikken, maar het is dan ook een toestel wat jaren kan meegaan, met steeds weer een verbluffend resultaat. Weer een reden waarom dit toetsel iedere cent waard is; je kan de lengte van de knipbeurt op het toestel zelf instellen. De opzetstukken zijn in het toestel verwerkt om verschillende delen van je haar in te blenden. Deze tondeuse werkt snel en nauwkeurig dankzij de pivotmotor. Deze krachtige motor is gemaakt om door de dikste haren te snijden, en zelfs nat haar is geen probleem. Het is een toestel met zelfslijpende en zelf-oliënde bladen.  Dit is het soort tondeuse wat je bij kapperszaken zou vinden, en wat goed genoeg is voor professionals moet voor jou ook volstaan. Het heeft een geweldig ergonomisch ontwerp, wat het boven de zwaardere, minder comfortabele modellen plaatst, die vrij moeilijk vast te houden zijn.
Vergelijk goed de prijzen bij Bol.com & Coolblue.

 

Op Zoek naar Wat Anders?

Deze drie tondeuses mogen dan wat duur zijn voor sommigen, het zijn de beste instrumenten om een goede start te maken. Indien je toch liever wat minder spendeert vind je hier een gids met de beste goedkope tondeuses. De tondeuses in dat artikel zijn ook ontwikkeld om lang mee te gaan en geweldige resultaten te bieden, ze kosten gewoon minder dan deze modellen.

Klik hier voor onze baardtrimmer top 10 >>>

 

BesteBaardtrimmer.nl
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken