Baard modellen voor mannen.

Als het op baard modellen aankomt, zijn er vele die als modieus worden beschouwd. Als je niet weet wat je goed zou staan, kan je het beste maar een aantal baardstijlen proberen.

Een van de beste en makkelijkste manieren om uit te vinden wat voor soorten baard modellen je zou moeten proberen, is het kijken naar wat beroemdheden en sporters elke dag met hun baard doen.

Soms staan hen die baardstijlen niet, maar is het wel de moeite waard om het zelf te proberen. Wat voor verschillende looks kan jij je baard geven?

Verfijnde volle baard

Een van de beste dingen die je kan doen met je gezichtsbeharing is je baard om de paar dagen verzorgen. Een mooie baard is perfect voor elke maand, in de hitte of in de kou. Je kan je baard zo wild laten groeien als een hockeyspeler als je wil, maar niemand zal je zien als iemand die een verfijnde baard in gedachten had.

De tweedagen look

Dit is een stijl die iedereen staat. De tweedagen look is een baard die niet zo donker en gevuld is als baarden die enkele weken oud zijn, maar ook niet zo licht is dat je het niet kan zien. Dit is een ander voorbeeld van een baard die als verfijnd kan worden beschouwd, maar het is ook iets dat als sexy of mysterieus kan worden gezien.

Op zoek naar een baardtrimmer?
Vergelijk zeker de prijzen bij bol en coolblue.

De Clooney

Deze baard is beroemd gemaakt door George Clooney en zijn peper en zout haar. Deze baard is een look die miljoenen mannen met peper en zout haar elke dag proberen te imiteren, maar niet iedereen lukt het. Clooney heeft eigenlijk alleen deze stijl tijdens award shows en filmpremières, maar het is ook iets dat je tijdens gewone dagen kan doen en zal leiden tot extra bekijks van “fans” in de supermarkt, het benzinestation en overal waar je verder nog naartoe gaat.

Wil je deze coole look ook?  Gebruik dan onze baardtrimmer top10.

De wilde sik

Voor degenen die liever geen volle baard willen, zijn er veel andere opties die je kunt gebruiken. Een van die opties is de simpele sik. De wilde sik heeft niet het scherpe met de fijne lijntjes; het is eerder vrijer en wilder en verspreidt zich een beetje naar de wangen.

De scherpe sik

De scherpe sik is een look waarbij fijne en scherpe lijnen van het gebied van je snor tot je kin gaan. Zo lang er maar een rechte lijn is die deze gebieden verbindt, maakt het niet uit hoe dik ze zijn. Het enige wat nodig is om deze stijl te krijgen is gewoon het houden van je sik waar die hoort.

Wil je deze coole look ook?  Gebruik dan onze baardtrimmer top10.

De edge up

De edge up is een modieuze stijl voor ieder persoon van elke kleur en/of afkomst. Deze baardstijl is er een die je, als het goed onderhouden wordt, weken kan laten staan en het goed doet in elke situatie. Het is een look die kan worden gebruikt op het werk of in het persoonlijk leven, zoals bij dates en zelfs bij een begrafenis. Het kost veel tijd om deze stijl zelf te creëren, dus zoek voor de eerste keer naar de hulp van een kapper.

De Zach

Een van de sterren van “The Hangover” is een van de weinige beroemdheden die kan zeggen dat er een baardstijl naar hem is vernoemd. Zach Galifianakis is een van de populairste acteurs in Hollywood en zijn baard is even beroemd als hijzelf. Deze stijl is een beetje robuust, maar het wordt getrimd en onderhouden, in tegenstelling tot de meeste baarden die hockeyspelers hebben. Het is misschien niet ideaal tijdens sollicitatiegesprekken, maar het is een stijl die bij bijna elke gelegenheid gedragen kan worden.

Afhankelijk van wiens baard je na wil doen, zal je in staat zijn de ultieme look te krijgen. Of je nou vol pit wilt zitten, net als Galifianakis, of dat je er verfijnd uit wilt zien als Affleck en Clooney, zijn deze looks een geweldig uitgangspunt voor je volgende baardstijl.

Wil je deze coole look ook?  Gebruik dan onze baardtrimmer top10.

 Op zoek naar een baardtrimmer?
Vergelijk goed de prijzen bij bol en coolblue.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteBaardtrimmer.nl
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken