Baardtrimmer Philips QT4070 review

Philips QT4070 trimmer sfeer

Is deze trimmer iets voor jou? Kom het hier te weten dankzij onze Philips QT4070 review.  De baardtrimmer Philips QT4070 heeft een ingebouwde vacuümtechniek, die tijdens het stylen het haar opvangt. Deze hooggeavanceerde optie zorgt er voor dat je badkamer schoon blijft zonder dat je professionele voorkomen er onder hoeft te lijden.

Op zoek naar deze Philips baardtrimmer?
Vergelijk goed de prijzen bij bol en coolblue.

De ingebouwde vacuüm is al reden genoeg om te upgraden naar deze trimmer. Daarboven heeft Philips ook nog enkele andere fantastische opties aan hun meest gewaardeerde baardtrimmer toegevoegd. Waaronder een geweldig krachtige batterij, de mogelijkheid om zowel draadloos als met snoer te werken, een grote variëteit aan trimlengtes en een speciale ‘vakantie optie’. De QT4070 biedt 19 verschillende lengtestanden om te snijden van 1mm tot 18 mm, plus een stoppelstand van 0,5mm

baardtrimmer Philips QT4070 led scherm

klik om te vergroten

Deze Philips QT4070  baardtrimmer heeft een handig LED scherm waar je de exacte trimstand, oplaadniveau van de batterij en zo veel meer kunt aflezen.

Een speciale “turbo” modus is beschikbaar bij deze trimmers. Wanneer geactiveerd, wordt de kracht van de snijbladen en de vacuümventilator versterkt. Ondanks dat het meer stroom gebruikt, wordt ook de prestatie verbeterd. Dit is vooral handig wanneer je je baard laat groeien en besluit hem terug te trimmen. 

In tegenstelling tot vele draadloze trimmers, staat de Philips QT4070 gebruik toe terwijl het aangesloten is. Dit betekent dat je nog steeds een goede trimlijn bereikt wanneer de batterij volledig leeg is. Handig en het voorkomt stressvolle situaties.

Niet dat een lege batterij vaak voorkomt. Het komt met een lithium ion batterij, welke een 50 minuten scheertijd tussen het opladen geeft. Wanneer je je baardtrimmer moet opladen, duurt het slechts een uur.

baardtrimmer Philips QT4070 met draad

klik om te vergroten

Bovendien heeft de Philips Norelco QT4070 baardtrimmer een speciaal slot dat het inschakelen tijdens het reizen voorkomt. Het laatste dat je wilt is dat de trimmer geactiveerd wordt tijdens een ruwe omgang van je bagage en je zo achterlaat met een lege batterij op je bestemming.

Bij de Philips QT4070 baardtrimmer is ook een schoonmaakborstel en een oplaadadapter bijgevoegd. Ook is een tweejarige fabrieksgarantie inbegrepen, die je beschermt wanneer iets niet in orde is.

Conclusie van de Philips QT4070 review

Met al deze geavanceerde opties is deze baardtrimmer een aanrader. Deze hoog technische baardtrimmer heeft een adviesprijs van €199,99.
Echter, als je hier klikt kun je hem voor slechts €144,95 bij Bol of Tondeusestore  (coolblue) verkrijgen.

 

Op zoek naar deze Philips baardtrimmer?
Vergelijk goed de prijzen bij bol en coolblue.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteBaardtrimmer.nl
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken