Braun HC5050 review: kwaliteitsvolle haartrimmer

Laten we eerlijk zijn: zelf je eigen haar scheren of knippen is waarschijnlijk iets wat je niet moet overwegen als je een job hebt waar je uiterlijk een belangrijke rol speelt. Begrijp ons niet verkeerd, want je kan er best netjes uitzien wanneer je je coupe nu en dan zelf wat bijwerkt. Maar het werk van een echte kapper kan je niet zomaar met een simpele tondeuse evenaren. Echter komt de Braun HC5050 tondeuse toch al dicht in de buurt. Wie zijn ogen even sluit, waant zich misschien zelfs in een echt kapsalon! Tijd voor onze Braun HC5050 review.

Braun HC5050 tondeuse

Kopen? De beste prijs & service vind je bij Coolblue >>

 

Kwaliteit troef

Wat meteen opvalt is dat de Braun HC5050 van sterke kwaliteit is. Eenmaal het apparaat in je hand ligt, krijg je het gevoel dat het je nooit in de steek zal laten, en dat doet het ook niet. Hoewel we het toestel maar enkele weken hebben getest (mogelijk gemaakt dankzij Braun & Coolblue), zijn we er sterk van overtuigd dat het jarenlang zal meegaan. Leuk als je naar de prijs kijkt!

Daarnaast is het apparaat erg compact en ligt het comfortabel in de hand. Dat moet wel wanneer je nauwkeurig rond de oren en hals wil scheren.

 

Niet beperkt tot je kapsel

Ook sportenthousiasten kunnen hun voordeel halen uit de Braun HC5050. Je hoeft het apparaat dan ook niet per se als tondeuse te gebruiken. Voel je je beschaamd als je in de sportzaal gewichten heft en het okselhaar zich als onkruid langs alle openingen verspreidt? Gewoon enkele keren vegen met de Braun HC5050 en je hoeft je geen zorgen meer te maken.

Kopen? De beste prijs & service vind je bij Coolblue >>

 

Laadduur valt wat tegen

Het duurt tot 8 uur lang voordat de batterijen volledig zijn opgeladen. En daarmee geraak je maar een vijftigtal minuten ver. Wie zich dus snel even moet scheren en het apparaat is vergeten op te laden, is eraan voor de moeite. Je mag er dus vanuit gaan dat de Braun HC5050 niet is geschikt voor personen die vaak moeten reizen.

Braun HC5050 review tondeuse

De meeste vakantiegangers zullen echter geen problemen zien in deze tondeuse. Een nachtje opladen en het apparaat gaat alweer enkele weken mee. Wil je nooit in de problemen verzeild geraken? Dan kan je het apparaat gewoon permanent aan de lader leggen als je het niet gebruikt.

Wat ik daarnaast geweldig vind, is dat het apparaat komt met een flesje smeerolie voor de mesjes (die bovendien volgens Braun levenslang meegaan), een reinigingsborsteltje en een case waarin je al de opzetstukjes en accessoires kunt opbergen.

Het apparaat kan onder de kraan worden afgespoeld, maar niet onder de douche gebruikt worden.

Extra features:

  • Braun HC5050 tondeuse kopenHaarlengtes:
    • Kort: 3 tot 24 mm
    • Lang: 14 tot 35 mm mm
  • Duo power systeem
  • Volledig afwasbaar
  • Draadloos gebruiken

 

Conclusie Braun HC5050 tondeuse

Eigenlijk kunnen we niets negatief opmerken aan de Braun HC5050. Het is een vrij simpele tondeuse die doet wat moet, de sterke kwaliteit vertegenwoordigd die we gewoon zijn van Braun en ervoor zorgt dat je niet telkens handenvol geld moet uitgeven wanneer je naar de kapper gaat.

Kopen? De beste prijs & service vind je bij Coolblue >>

Braun HC5050 review

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteBaardtrimmer.nl
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken