Braun PT5010 review: een kwalitatieve precisietrimmer

De Braun PT5010 precisietrimmer komt met een kleine houder en twee opzetstukjes die je over de trimkop kunt schuiven. Het ene kammetje is afgesteld op 5 mm, het andere op 8 mm. Daarnaast komt het apparaat met een beschermingsstuk dat je bovenop de trimmer kunt plaatsen, ideaal voor mensen met een gevoelige huid die koste wat kost huidirritaties willen voorkomen. Aan het dikke instructieboekje heb je echter niet veel, maar na een paar scheerbeurten weet je wel hoe je moet omgaan met het apparaat.

precisietrimmer Braun PT5010Een erg kwalitatieve, mooi afgewerkte en effectieve precisietrimmer

Daarnaast worden er AAA-batterijen van Duracell (alkaline – niet herlaadbaar) meegeleverd in de doos, een leuke feature die je tegenwoordig bij weinig fabrikanten nog zult terugvinden. Echter raden we je toch aan om onmiddellijk een extra pakje batterijen aan te schaffen, bij voorkeur herlaadbare, aangezien deze toch redelijk snel leeglopen. De batterijen kan je aan de onderkant van de Braun PT5010 precisietrimmer inbrengen, en worden op hun plaats gehouden door een siliconen dekseltje. Wanneer wij een nieuwe batterij in het apparaat staken, merkten we meteen hoe krachtig het interne motortje van deze precisietrimmer wel niet is. Een sterk trimgeluid weerklonk in onze oren en bracht meteen een glimlach op het gezicht.

»» bekijk meer info & prijzen bij Coolblue »

Braun PT5010 review

Braun stelt nooit teleur

Kwaliteit zijn we inmiddels wel gewoon van Braun: de precisietrimmer ligt er licht in de hand en is dankzij haar ontwerp (doet ons denken aan een dikke pen) vlot in gebruik.
Braun PT5010 review trimmerGezien het een redelijk klein toestelletje is, kan je eenvoudig die ambetante haren in je nek, rug en wenkbrauwen bijwerken. Echter moet je niet verwachten dat je met dit apparaat je hele baard kunt afscheren: daar heb je een volwaardige baardtrimmer voor nodig. Ook voor gevoelige zones zoals de oren (en eventueel zelfs de neus), leent de Braun PT5010 precisietrimmer zich perfect uit. Het kammetje glijdt vlot over het gezicht en zorgt ervoor dat alle haartjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.

De scheerkop kan verwijderd worden, waardoor je het apparaat eenvoudig kan uitspoelen onder de kraan, zonder dat je moet oppassen voor waterschade aan de interne onderdelen. We raden je wel aan om een flesje smeerolie te kopen en de mesjes nu en dan eens zacht in te wrijven. Zo kan je jarenlang genieten van dit puik apparaat.

Trim je baard op de millimeter nauwkeurig dankzij deze Braun PT5010 precisietrimmer

Extra features:

  • klein en makkelijk schoon te maken
  • extra klein trimelement
  • volledig afspoelbaar
  • trimmerstandaard

Conclusie: Braun PT5010 precisietrimmer

Een erg kwalitatieve, mooi afgewerkte en effectieve precisietrimmer. Persoonlijk waren we erg tevreden met het apparaat, maar het Duitse Braun stelt ons dan ook zelden teleur. Een laatste pluspuntje is dan weer dat de Braun PT5010 niet erg veel lawaai maakt – je hoeft dus niet bang te zijn om de kinderen die ’s ochtends nog in bed liggen wakker te maken.

Kopen? Ga dan onmiddellijk bij Coolblue kijken, ze bieden de beste prijs/kwaliteitsgarantie

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteBaardtrimmer.nl
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken