Philips Bodygroom TT2040 Pro Review

Philips Bodygroom pro TT2040

klik om te vergroten

De naam Philips steekt er met kop en schouders bovenuit als een van de elite producten voor persoonlijke hygiëne voor mannen. Met de Philips Bodygroom TT2040 Pro, heb je een product dat volledig uitgerust is om al je gezichtshaar bij te werken zoals jij dat wil. Steeds weer. Van lengte tot stijl, van ringbaardjes tot bakkebaarden; dit product kan het allemaal aan en is hier om je scheerbeurten gemakkelijker te maken.

Waar belandt de Philips Bodygroom TT2040 Pro in de rankings?

Kostenplaatje

Velen zouden liever niet meer dan €20 à €30 voor hun persoonlijke scheerapparaten betalen, maar dit toestel, dat wereldwijd voor ongeveer +/- €60 verkocht wordt, is iedere cent waard. Sommigen gaan liever voor de goedkopere alternatieven, maar dit is één van die uitzonderlijke gevallen waar het gemak die investering wel waard is.
Bekijk hier de beste prijs op internet >>>

Sublieme Technologie

baardtrimmer Philips Bodygroom pro TT2040

klik om te vergroten

Dit toestel is geen standaard baardtrimmer. Om te beginnen is dit apparaat uitgerust met een revolutionaire functie: Een 3-D roterende kop die er voor zorgt dat je ieder plaatsje van je hals en gezicht zonder enig probleem kan bereiken. De bewegende kop staat je zelfs toe dit apparaat te gebruiken voor je borstkas, rug en armen. De kop werd gemaakt van hypo-allergene materialen, om een veilige scheerbeurt te garanderen Net als enkele van de andere Philips baardtrimmers hoef je ook hier de bladen niet te olieën om de efficiëntie te waarborgen.Dit is namelijk een zelfscherpend model, je hoeft de bladen dus niet te onderhouden.

Gemakkelijk in gebruik

Dit toestel kan zowel nat als droog gebruikt worden, dit apparaat is dus zowel geschikt voor mannen die zich onder de douche scheren als zij die de spiegel verkiezen. Een ander voordeel aan een kantelende kop is dat je huid minder snel geïrriteerd zal raken van de heen-en-weer-bewegingen die andere toestelen vereisen Wat de kop echt effectief maakt is dat de messen zich aan iedere kant bevinden, wat ervoor zorgt dat je een plek echt goed kan bereiken.

Ingebouwde Accessoires en Ontwerp

Dit apparaat beschikt over 5 ingebouwde lengtes, zo hoef je je geen zorgen te maken over al die opzetstukken en andere koppen. Je kan de lengte instellen tussen 3 mm en 1.1 cm, allemaal met één klik op de knop. Een ander handigheidje is het laadstation. Na een verhuis wil je vooral niet hoeven panikeren waar de AC-adapter is, dit product heeft namelijk een volledig oplaadstation.

philips tt2040 review

klik om te vergroten

Dit toestel heeft slechts een uurtje nodig om volledig op te laden, daarna kan je het voor zo’n 50 minuten gebruiken. In vergelijking met de andere Philips scheerapparaten – die er zo’n 8 tot 10 uur over doen om volledig op te laden – is een uur geen probleem voor kerels die vergeten scheren voor een grote meeting.

Philips Bodygroom pro TT2040 review

klik om te vergroten

In tegenstelling tot de robuuste, stevige modellen die een medicijnkastje vullen, is dit toestel uitgerust met zachte rubberen grip, handig om het toestel zowel nat als droog te gebruiken. Met dit product kan je er zeker van zijn dat het vakkundig werd samengesteld. Er rust een geld-terug-garantie van 45 dagen op dit toestel; zo kan je dit product overal gebruiken en testen, ook geldt er een 2-jarige garantie tegen schade.

Vergelijk goed de prijzen bij Bol.com & Coolblue

Indien je op zoek bent naar een elektrisch scheerapparaat dat enkele jaren kan meegaan, dan is de Philips Bodygroom TT2040 Pro trimmer geknipt voor jou! Zonder al die nare opzetstukjes kan je al je aandacht besteden aan hoe lang je het haar wil knippen.

Bekijk hier onze baardtrimmer top 10 >>>

Ik kan ook deze video-review aanbevelen:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteBaardtrimmer.nl
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken