Remington HC5550 review

Indien je één van die mannen bent die graag wat anders koopt dan andere mannen, dan is de Remington HC5550 misschien wel wat voor jou. Indien je op zoek bent naar een trimmer om je gezichtshaar bij te werken en om nette lijnen in je baardje te krijgen, dan is dit product een geweldige uitbereiding op je scheerverzameling.
Dit toestel biedt enkele hoogstaande functies, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om het aan te sluiten op de USB-poort van je computer. Erg handig onderweg!

Welke andere functies maken deze trimmer een musthave voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe trimmer? Lees dan zeker onze Remington HC5550 review verder.

Remington HC5550 review baardtrimmer

klik om te vergroten

Betaalbaar

Als het op prijs aankomt staat de Remington HC5550 hoog aangeschreven als één van de besten in zijn soort. Met een prijs van ongeveer €45 is dit toestel goedkoper dan vele van zijn soortgenoten. Goedkoper betekent lang niet altijd een mindere kwaliteit. Remington biedt je voldoende tijd dit product uit te testen, dankzij de 5-jarige garantie.

Vergelijk zeker de prijzen bij Bol.com & Coolblue

Kwaliteit van de Bladen en Motor

Remington HC5550 trimmer close

klik om te vergroten

De bladen hebben een titaniumlaag die extra kracht biedt, zelfs bij vollere baarden. Deze vermindert ook de trillingen van de trimmer. Wat vele mensen zullen kunnen waarderen aan deze trimmer is het feit dat deze niet continu geolied hoeft te worden. De bladen zijn zelfscherpend en hebben geen olie nodig om een kwalitatieve scheerbeurt te bezorgen. Het feit dat de bladen van titanium gemaakt zijn maakt ze 300 keer sterker dan gebruikelijke traditionele bladen van roestvrij staal.

De trimmer is uitgerust met een motor die moeiteloos en accuraat door welke baard dan ook snijdt – zonder te klitten of blokkeren. Dit is mogelijk dankzij de turbo boost-functie.

Opzetstukken en Batterijen

De Remington HC5550 komt met 3 opzetstukken die je in staat stellen je baardlengte te bepalen van 0 tot 14. Dit toestel kan zowel voor baarden als hoofdhaar gebruikt worden. De opzetstukken kunnen gemakkelijk verwijderd worden tijdens het scheerproces en ze kunnen ook gemakkelijk afgespoeld worden.

baardtrimmer Remington HC5550

klik om te vergroten

De batterij zou ongeveer 40 minuten zonder pauze kunnen functioneren. Het is een standaard batterij die enkele uren nodig heeft om volledig op te laden Dit toestel kan opgeladen worden met een standaard AC-adapter op netstroom, maar ook op je computer, in tegenstelling tot de andere modellen. De trimmer bevat een LED-indicator die aangeeft wanneer de trimmer volledig opgeladen is en wanneer hij weer opgeladen hoeft te worden.

Innovatief Ontwerp

Een ander voordeel aan dit toestel is het ontwerp. Het is een ergonomisch ontwerp dat gemakkelijk in je hand past, met een rubberen grip; zo kan je de trimmer altijd stevig vasthouden, nat of droog. Het zou wat ongemakkelijk kunnen zijn de trimmer te gebruiken voor je eigen hoofdhaar, maar indien je van plan bent een kapperszaak te openen kan dit het ideale apparaat zijn om aan je zaak toe te voegen. Hij wordt geleverd met een handig zakje zodat je hem altijd met je mee kan nemen in je bagage.

Vergelijk zeker de prijzen bij Bol.com & Coolblue

Met dit toestel heb je geen back-up scheermes en scheerschuim meer nodig.

De Remington HC5550 is een van die baardtrimmers die ontwikkeld werd om lang mee te gaan en de stoppel op je gezicht in toom te houden.

Remington HC5550 trimmer set

klik om te vergroten

1 Reactie
  1. Ik ben inmiddels zo’n 2 jaar een zeer tevreden gebruiker van de remington baardtrimmer HC 5356.
    Inmiddels missen er 2 tanden uit mijn opzetstuk. Zijn de opzetstukken voor dit model ook los verkrijgbaar?

    Ik hoor graag van u.

    Vr Gr Walter Gerritsen

Laat een reactie achter

BesteBaardtrimmer.nl
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken