Remington MB4040 Review

Heb je zelf reeds meerdere miskopen achter de rug door trimmers en scheerapparaten die zeggen de ‘beste’ te zijn, enkel om te ontdekken dat deze je baard zo waardeloos trimmen als een natte papieren zak dat zou doen. Dan ben je waarschijnlijk, en terecht ook, behoedzaam voor een andere. Echter komt de Remington MB4040 Lithium Ion na wat het beloofd, lees hiervoor zeker onze Remington MB4040 review.

>>> bekijk hier info, prijzen & ratings >>>

Remington MB4040 baardtrimmer bovenkant

klik om te vergroten

Dus laten we spijkers met koppen slaan. Deze oplaadbare baard- en snortrimmer met 3 messelecties op zes verschillende niveaus werkt vakkundig voor de juiste trimbeurt. Het toestel is doelbewust gecreëerd voor het ordelijk maken van je gezichtshaar, maar kan ook perfect gebruikt worden voor haren op andere lichaamsdelen. Het komt met drie koppen:

  • één voor de baard,
  • één voor de sik,
  • een ander voor de stoppels.

Er is ook een kam om te trimmen (of grooming), die gebruiksvriendelijk over iedere kop gezet wordt en die perfect past in ieder kanaal, welke vervolgens afgesteld kan worden door een duimwiel.

IJzersterke messen

De messen zijn ijzersterk, zelfscherpend en gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Het scheert je baard of snor zonder aan de haren te trekken, in tegenstelling tot vele andere merken. De verstelbare kop blijft stabiel tijdens het scheren, geeft een uniforme lijn en blijft in positie zodat je je gezicht niet beschadigd in het proces. Hij is zeker niet te zwaar gezien de kracht het heeft en blijft eenvoudig te manoeuvreren. Voor mannen met een gevoelige huid? Jullie hoeven zich geen zorgen te maken voor irritatie.

Trimmer Remington MB4040 messen

klik om te vergroten

Mannen met grote handen zullen enorm houden van de grootte en de vorm van deze trimmer. Met zijn perfectie en de mogelijkheid om gemakkelijk de richting waar je heen wilt te gaan bepalen. Het komt gepaard met een draaiknop welke gebruikt wordt om de lengte van de trim te bepalen. Tevens kan met een veiligheidspal de lengtestand aan en uit gezet worden. Er zijn 9 verschillende lengtestanden voor het trimmen met een eenvoudige aan- en uitknop, daarnaast geeft een zeer praktische indicator op het scheermes aan welke lengte je hebt gekozen. Het kan even duren voor je de juiste stand hebt gevonden, maar je komt er wel – begin op de hoogste stand en werk je een weg naar beneden. Er is namelijk niks erger dan meer haar afknippen dan gewenst.  De kop veranderen is simpel en schoonmaken nog eenvoudiger met de bijgevoegde kleine borstel. Je hoeft je geen zorgen te maken over het scherper maken of oliën van de messen, omdat de Remington Lithium Ion baardtrimmerzichzelf smeert.

>>> bekijk hier info, prijzen & ratings >>>

baardtrimmer Remington MB4040 set

klik om te vergroten

De lithium ion batterij zorgt voor een langdurige stroomvoorziening, hij kan tot twee uur lang gebruikt worden voordat je het toestel dient op te laden.

Een woord van advies, zet de baardtrimmer niet zonder een kopstuk direct op je huid, aangezien je dan meer krijgt waar je om gevraagd hebt. Wees extreem voorzichtig wanneer je enkel het mesje gebruikt, want hij is echt héél scherp.

Conclusie van de Remington MB4040 review

De meeste gebruikers zijn uiterst tevreden wanneer het op trimmen aankomt, hoewel ze het vreemd vinden dat er geen plaats is om alle toebehoren zoals de messen en borstels in te kunnen zetten. Je kunt hiervoor een klein dienblad zonder scheidingen gebruiken of het in een lade bewaren tussen de trimbeurten door.

Samengevat doet de Remington MB4040 baardtrimmer zijn werk perfect. Dat is maar goed ook, aangezien het merk een reputatie heeft van bestverkopende trimmers en ieder product die ze op de markt brengen, moet aan deze verwachting voldoen. De trimmer wordt hoogst aangeraden. 4,5 uit 5 sterren door eigenaren van dit product is een uitzonderlijke waardering, waardoor het één van de meest gewaardeerde en best verkopende trimmersets is die te koop zijn. Daarom hebben we hem ook opgenomen in onze beste baardtrimmer top 10

Remington MB4040 trimmer zijkant

klik om te vergroten

>>> bekijk hier info, prijzen & ratings >>>

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteBaardtrimmer.nl
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken