Wahl 9818 Lithium Ion+ review

Wahl Lithium Ion+ baardtrimmer wahl 9818

klik om te vergroten

Roestvrij Staal -Alles-in-één- trimmer. De Wahl 9818 review

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een verstelbare trimmer die je voor meerdere toepassingen kan gebruiken. Het heeft een vervangbaar blad en extreem stevig. Zowel de bladen als het handvat zijn gemaakt van roestvrij staal. Indien je de trimmer laat vallen blijft hij heel. Het is een duurzame trimmer van hoge kwaliteit en een verademing na al die andere modellen die van plastic zijn.

De kracht van de Wahl 9818 (ook Wahl Lithium Ion+ genoemd) schuilt vooral in de duurzaamheid. Het mag dan wat duurder zijn dan de andere baardtrimmers, beschouw het als een investering. Dit product zal namelijk langer meegaan dan de anderen. Ook de batterij zal het langer volhouden; een krachtige lithium-ion-batterij. Eenmaal opgeladen kan je dit apparaat 7 à 8 volledige scheerbeurten gebruiken voor je het weer hoeft op te laden. Zo hoef je niet teveel te plannen voor het scheren, je kan het apparaat gewoon vast nemen en aanzetten, zonder je zorgen te maken om de batterij. De Wahl 9818 Lihium Ion+ heeft 6 standen, 8 t-bladen die de lengte helpen bepalen, van 1mm tot 18mm. Als je voor 0,5 wil gaan, ga je best op zoek naar een professionele baardtrimmer.

Deze baardtrimmer is multifunctioneel en voldoet aan zowat alle noden. Het is uitgerust met een

  • roterende kop,
  • kammetje
  • en detailkopje.
Wahl 9818 lithium ion baardtrimmer

klik om te vergroten

Deze trimmer prikt niet, trekt niet en is veilig in gebruik.

De meerderheid van de gebruikers gaven dit product 5 sterren, en ook een flink aantal 4 sterren. Ze vonden het een handige trimmer om moeilijke plaatsen te bereiken, dankzij het ontwerp en de display, en dat hij tamelijk stil is.

De compacte oplader kreeg ook goede reviews daar hij niet veel plaats in beslag neemt en makkelijk mee te nemen is.

De Wahl 9818 staat bekend als een stevig product, ontworpen om iedere scheerbeurt aan te kunnen; een efficiënt model dat doet wat de verpakking zegt, en uitstekend zelfs.

De neushaartrimmer die erin verwerkt is werkt ook prima.

De Wahl 9818 is wat duurder (hoewel je vaak een goede prijs vindt op Coolblue of Bol.com), maar het is een topproduct van hogere kwaliteit dan de goedkopere modellen (lithium-ion-batterij, stevig ontwerp van roestvrij staal).

WAHL 9818 baardtrimmer

klik om te vergroten

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteBaardtrimmer.nl
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken