Wahl lithium ion trimmer review

Wahl All-In-One Lithium Ion baardtrimmer

Vrouwen zijn ijdel, zegt men. Maar zijn mannen dat niet net zo goed? Waar het op het trimmen van hun baard aankomt, zijn ze zeker perfectionisten. En terecht.

De Wahl Lithium Ion All-In-One baardtrimmer maakt zijn naam bijna geheel waar en kan inderdaad beschouwd worden als een alles-in-een oplossing voor de trimmingbehoeften van de man. Waarom bijna? Voornamelijk omdat er altijd kieskeurige mannen zullen zijn met specifieke wensen die dit apparaat niet kan vervullen. Laten we eens kijken wat deze baardtrimmer te bieden heeft.

>>> bekijk hier meer info, prijzen & ratings >>>

De Wahl lithium ion trimmer review

Wahl Lithium Ion baardtrimmer

klik om te vergroten

Hij mag dan klein zijn, maar hij heeft power in iedere centimeter en is toch nog heel licht. De baardtrimmer trilt zacht en maakt ook een zacht geluid, maar dat valt te verwachten. Het is zeker niet zo hinderlijk als bij vele andere baardtrimmers.

Batterij

De lithium batterij is fantastisch en kan zelfs al gebruikt worden na een paar minute opladen. Nadat je hem voor de eerste keer volledig hebt opgeladen, gaat de batterij zo’n 6 scheerbeurten mee. De batterij is ontworpen om lang mee te gaan, maar na verloop van tijd kan er vocht in de batterij lekken. Als je handig met apparaten bent, kun je de baardtrimmer openen en de chip met een coating bedekken om hem waterdicht te maken.

De Wahl lithium ion trimmer wordt geleverd met een handige reisadapter die gemakkelijk in een zijvak van je tas past.

Functies

Wahl Lithium Ion baardtrimmer set

klik om te vergroten

De belangrijkste functie van deze baardtrimmer is natuurlijk het trimmen van baarden, snorren en ander lichaamshaar, waar je het ook hebt. Een flinke bos hoofdhaar kun je er dan wel niet mee trimmen, je kunt die bos er wel uitstekend mee bijpunten. De dual foil scheerkop scheert bijna perfect en is ideaal om mee op reis te nemen.

Trimmen is een eitje, ook al moet je – in tegenstelling tot sommige andere baardtrimmers – de opzetstukken verwisselen om verschillende lengtes te kunnen trimmen. De breedte van de scheerkop is vrij nauw, waardoor hij niet zo geschikt is voor een snelle trimbeurt, maar wel voor precisiewerk.  Je kunt hem zelfs gebruiken voor de uiteinden van je snor, maar je moet daarbij wel voorzichtig zijn dat je jezelf niet snijdt.

>>> bekijk hier meer info, prijzen & ratings >>>

Messen

De mesjes zijn van carbon staal, dus je moet ze wel regelmatig met olie onderhouden. Het voordeel ervan is dat als je er goed voor zorgt, ze lang mee gaan.

Haren op de neus, oren en wenkbrauwen zijn vaak lastig bij te werken.  De Wahl lithium ion trimmer heeft echter een apart opzetstuk waardoor je dit in een handomdraai kunt doen. Als dit merk helemaal nieuw voor je is, zal je waarschijnlijk wel een beetje moeten experimenteren met deze baardtrimmer, omdat je maar liefst 17 opzetstukken hebt die je allemaal uit elkaar moet houden. Het went echter snel. Dit trimmer is ontworpen met het oog op veelzijdigheid en efficiëntie.

Aangezien er geen opzetstuk is voor de wenkbrauwen, en sommige mannen de ingebouwde wenkbrauwoptie een beetje aan de korte kant vinden, kun je best het basismesje gebruiken met het kortste opzetstuk en dat heel voorzichtig langs je wenkbrauwen halen. Doe je dat niet dan verras je je collega’s waarschijnlijk met een nieuwe wenkbrauwloze look.

Reizen

Pak het scheerapparaat als je op reis gaat voorzichtig in, want er is geen beschermkapje voor de scheerkop.  Je zou een reishoesje ter grootte van een boterhamzakje kunnen kopen om het scheerapparaat mee op reis te nemen. Als je thuis bent en niet alle opzetstukken nodig hebt, zou je de overbodige opzetstukken in een aparte lade kunnen opbergen, zodat je trimset er overzichtelijk uitziet.

De set bevat ook een klein flesje olie en een special borstel om de trimkop schoon te maken – tenslotte moet dat af en toe ook gebeuren.

Conclusie van de Wahl lithium ion trimmer review

Mocht je een probleem hebben met de Wahl lithium ion trimmer, dan staat de klantenservice van Wahl voor je klaar, ongeacht of je het garantiebewijs nog hebt of niet. Al met al is de Wahl Lithium Ion  een geweldig product dat het geld zeker waar is.

>>> bekijk hier meer info, prijzen & ratings >>>

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteBaardtrimmer.nl
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken