Philips StyleXpert 9000 review (met lasergeleide precisie)

Van je stoel geblazen door het woord lasergeleid? Wij waren ook een beetje geprikkeld, maar indien interesse, lees deze review zeker voort!

Opgelet, dit model is niet meer beschikbaar, bekijk de opvolger: Philips baardtrimmer 9000 review

Wat is het precies?

Dit is een baardtrimmer zoals we er nog nooit één zijn tegengekomen. Enkele kopstukken laten je toe om je baard te trimmen tussen 0.4mm tot 7mm in lengte, in kleine precieze stapjes. Dit is trouwens niet alles. Er zit zelfs een kleine laser ingebouwd met de bedoeling om net die precieze rechte scheerbeurten te geven!

Wacht, wat? Laser?

Het klinkt zeker gek, maar dat is het niet. De laser projecteert een rechte lijn op de plek waar de mesjes je gezicht zullen raken, en met de beschermingskop er af, kan je jezelf die designerscheerbeurt geven die je altijd al hebt gewild. Wil je nog gedetailleerder werken? Draai het mesje om!

Gevoel en uiterlijk

Philips StyleXpert 9000 baardtrimmer
klik om te vergroten

Nu dat we je de wow-factor hebben uitgelegd, laten we eens kijken naar het uiterlijk en de gevoelservaring.

  • De trimmer voelt stevig in je hand
  • Is uitgerust met een ergonomische antislip laag aan de achterkant.
  • Het geheel is waterdicht, dus je kan het met gemak in de douche gebruiken en het achteraf afwassen.
  • Op de glanzende voorkant staat de aan- en uitknop, een rotatiewieltje wat je toe laat om de hoogte aan te passen
  • een LCD schermpje dat aangeeft op welke hoogte het staat.

De kop bestaat uit twee setjes messen die omgedraaid kunnen worden.

Vanboven bevinden zich enkele kopstukken, eentje om je baard onder handen te nemen en de andere ontworpen om je snor bij te scheren.

Aan de achterkant van de messen is er een kleine knop, dat de laser tevoorschijn brengt. Met het trimkopstuk vastgemaakt, trekt de laser zich automatisch terug in de trimmer.

Dus, hoe goed is hij?

Hierover kan men twee aspecten benadrukken. Hoe goed is hij als een stoppelbaardtrimmer en hoe goed is hij om jezelf een gladde scheerbeurt te geven.

Hij scoort eigenlijk best goed op beide criteria.

baardtrimmers Philips StyleXpert 9000
klik om te vergroten

Deze baardtrimmer scheert recht vooruit, en met de precieze lengte kan je zoveel of zo weinig baard hebben als je wil. De messen zijn scherp en wanneer volledig opgeladen, merk je amper dat je aan het scheren bent, wat je een aangename scheerervaring geeft.

Eenmaal dat je je baard en snor getrimd hebt, kan je jezelf die final touch geven door het lasergeleide systeem in te schakelen. Opnieuw werkt dit zéér goed. Zelfs iemand als mezelf die er vaak slecht geschoren uitziet, was in staat om me gladde en rechte lijnen te scheren. Hij is nogmaals zeer zacht op de huid en hoewel ik aanraad om altijd voorzichtig te zijn rond de lippen, is dit zeer goed te doen.

Meer informatie?

Een volledig overzicht is direct beschikbaar op de website van bol.com of coolblue.

Conclusie Philips StyleXpert 9000 review

Heel simpel, geen addertjes onder het gras, hij doet precies wat er op de doos staat. Dit is het soort trimmers waar ik van hou. De lasergeleide precisie is een geweldige toegevoegde waarde, en zeker handig dat zelfs slecht geschoren mannen zoals ik toch netjes door het leven kunnen gaan!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteBaardtrimmer.nl
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken